• Koulutus

Jalkapallo

12 €

Lahjan tiedot

Lahjalla tuet lastenkerhojen toimintaa kehittyvissä maissa ja autat lasta pysymään koulussa. Lahjalla myös tuetaan lasten harrastustoimintaa ja hankitaan jalkapalloja kouluille ja lastenkerhoihin.

Lahjalla tuet lastenkerhojen toimintaa kehittyvissä maissa. Lahjalla autat lasta pysymään koulussa. Lisäksi huolehdimme, että lapsi saa ravintoa ja puhdasta vettä, jotta hän jaksaa olla koulussa. Kannustamme kouluja järjestämään kouluruokailun. Kerromme vanhemmille lasten koulunkäynnin tärkeydestä, jotta erityisesti tytöt saisivat opiskella eivätkä joutuisi liian aikaisin naimisiin. Hankimme oppimateriaaleja: kirjoja, vihkoja, sanomalehtiä ja tietokoneita. Jaamme aurinkokennolla toimivia lamppuja, joiden avulla voi harjoitella lukemista kotona illalla. Lisäksi lahjoituksilla tuetaan lasten harrastustoimintaa ja hankitaan jalkapalloja kouluille ja lastenkerhoihin.

Suomen World Vision on yksi Suomen suurimmista avustusjärjestöistä. Aineettoman lahjan avulla lähetät apua sinne missä sitä eniten tarvitaan. Lahjoittajien tuella autamme yli kahta miljoonaa lasta ja aikuista. Työmme painopiste on globaalissa etelässä ja kriisialueilla.