• Tyttöjen oikeudet

Seis silpomiselle – Tue tyttöjen turvataloa

1200 €

Lahjan tiedot

Lahjalla tuet silpomisperinnettä paenneiden tyttöjen turvatalon rakentamista ja toimintaa Keniassa, Länsi-Pokotin piirikunnan Alalessa. Alueen tytöistä noin 74 prosenttia uhkaa silpominen.

Tällä lahjalla tuet silpomisperinnettä paenneiden tyttöjen turvatalon rakentamista ja toimintaa Keniassa, Länsi-Pokotin piirikunnan Alalessa. Alueen tytöistä noin 74 prosenttia uhkaa silpominen. Turvatalossa tytöt saavat asua turvassa, he voivat jatkaa koulunkäyntiä ja heille tarjotaan psykososiaalista tukea. Tytöt saavat turvatalossa tietoa koulutuksen tärkeydestä sekä silpomisen ja varhaisten avioliittojen vaikutuksesta tulevaisuuteen. Tytöille kerrotaan, että heillä on oikeus kieltäytyä silpomisesta ja avioliitosta. Turvatalossa on paikkoja noin sadalle tytölle.

Suomen World Vision on yksi Suomen suurimmista avustusjärjestöistä. Aineettoman lahjan avulla lähetät apua sinne missä sitä eniten tarvitaan. Lahjoittajien tuella autamme yli kahta miljoonaa lasta ja aikuista. Työmme painopiste on globaalissa etelässä ja kriisialueilla.