Ryhdy kuukausilahjoittajaksi

Ahmad

Esikoulu on Ahmadin turvasatama

Puolet syyrialaisista lapsista on elänyt ainoastaan konfliktin aikaa. 8-vuotias Ahmad on yksi tuhansista sodan kokeneista lapsista. Hän asuu nyt perheineen Bekaa Valleyn telttakylässä Libanonissa. 2017 perustimme lahjoittajiemme tuella alueelle esikoulun, joka on lapsille turvasatama konfliktin keskellä ja paikka, jossa he saavat hetken olla vain lapsia. "Rakastan olla täällä! Olen saanut kaksi parasta kaveria, Abdel Hadin ja Maysan", Ahmad kertoo.

Maailmassa on yli 10 miljoonaa pakolaislasta.

Mitä kuukausilahjoittaminen on?

Kuukausilahjoittajana autat kehitysmaiden lapsia siellä missä hätä on suurin.
Nälkä, väkivalta, puhtaan veden ja koulutuksen puute ovat todellisuutta liian monelle lapselle joka päivä.
Lahjoituksellasi autat muun muassa lapsia katastrofien keskellä,
estät tyttöjen sukuelinten silpomista ja tuet katulapsia kohti parempaa elämää.

Miten lahjoitukset käytetään?

Katulapsi junaraiteiden vieressä

Pelastamme katulapsia

Katulapset pääsevät pois kadulta turvallisiin tiloihin, joissa he voivat peseytyä, kouluttautua, viettää aikaa sekä saada luotettavien aikuisten tukea. Järjestämme katulapsille myös ammattikoulutusta, jotta he saisivat itselleen turvallisen elinkeinon.

Silpomisvälineitä

Taistelemme silpomista vastaan

Tyttöjen sukuelinten silvontaa estetään kouluttamalla kyläyhteisöjen asukkaita tyttöjen oikeuksista ja silpomisen vaaroista. Lisäksi tytöille rakennetaan lahjoittajien tuella turvataloja silpomisen välttämiseksi. 

Lapsia pakolaisleirillä

Autamme katastrofien uhreja

Jaamme katastrofien uhreille ruokaa, puhdasta vettä ja hätäaputarvikkeita. Huolehdimme yksin jääneistä lapsista, perustamme turvallisia leikkitiloja ja  lapset saavat psykososiaalista tukea.