Lapsi kurkkaamassa

Auta lapsia siellä, missä hätä on suurin

Siirrymme työskentelemään yhä haastavampiin olosuhteisiin. Sinne, missä hätä on suurin. Aloitamme yhdessä muiden World Vision -maiden kanssa työn Hondurasissa, Kongossa ja Afganistanissa auttaaksemme sodan jalkoihin jääneitä lapsia, lapsisotilaita ja jengisotien keskellä eläviä lapsia.

Kuukausilahjoittajana autat maailman vaarallisimmissa paikoissa eläviä lapsia selviytymään, toipumaan ja rakentamaan paremman tulevaisuuden. Lahjoituksellasi autat lapsia katastrofien keskellä, estät tyttöjen sukuelinten silpomista ja tuet katulapsia kohti parempaa elämää.

Entinen lapsisotilas Owo

Owo joutui lapsisotilaaksi

”Olen nähnyt, kun ihmisiä murhataan. Heitä tapetaan kuin he olisivat merkityksettömiä.” Owo oli vasta 13-vuotias, kun hänet vietiin kodin turvasta ja pakotettiin sotilaaksi. Vuosittain 10 000 lasta pakotetaan lapsisotilaiksi ja vuonna 2015 Owosta tuli yksi heistä. Heinäkuussa 2018 hän pääsi vihdoin vapaaksi. Vapautuessaan 16-vuotias Owo oli erittäin aggressiivinen, mutta lahjoittajiemme avulla hän sai mahdollisuuden toipua ja olla taas lapsi. Nyt hän on oppinut viljelemään isoisänsä kanssa.

Pakolaistyttö äitinsä sylissä

Mihin lahjoituksesi käytetään?

Entinen lapsisotilas

Kuntoutamme lapsisotilaita

Uusi kansainvälinen hankkeemme keskittyy Kongon entisten lapsisotilaiden kuntouttamiseen ja toipumiseen.

Pakolaisleiri

Tuemme pakolaislapsia

Aloitamme Afghanistanissa uuden kansainvälisen hankkeen, jossa keskitymme sodan jalkoihin jääneiden lasten hyvinvoinnin turvaamiseen.

Hondurasilainen tyttö

Autamme jengisodissa kärsiviä lapsia

Aloitamme hankkeen, jossa autamme Hondurasissa jengisotien keskellä eläviä lapsia.

Katulapsi junaraiteiden vieressä

Pelastamme katulapsia

Katulapset pääsevät turvallisiin tiloihin, joissa he voivat peseytyä, kouluttautua, viettää aikaa sekä saada luotettavien aikuisten tukea. Järjestämme katulapsille myös ammattikoulutusta, jotta he saisivat turvallisen elinkeinon.

Silpomisvälineitä

Taistelemme silpomista vastaan

Tyttöjen sukuelinten silpomista estämme kouluttamalla kyläyhteisöjen asukkaita tyttöjen oikeuksista ja silpomisen vaaroista sekä rakentamalla tytöille turvataloja.

Lapsia pakolaisleirillä

Autamme katastrofien uhreja

Jaamme katastrofien uhreille ruokaa, puhdasta vettä ja hätäaputarvikkeita. Huolehdimme yksin jääneistä lapsista, perustamme turvallisia leikkitiloja ja tarjoamme lapsille psykososiaalista tukea. 


 

Auta lapsia siellä, missä hätä on suurin.