Yrityskummius

Paljasta yrityksesi kultainen sydän – ryhdy yrityskummiksi

Yrityskummius on helppo tapa auttaa. Yrityskummina muutat afrikkalaisen tai aasialaisen lapsen, hänen perheensä ja kotiseutunsa elämän pysyvästi paremmaksi. 

Yrityskummius antaa selkeän ja vahvan viestin yrityksesi arvoista. Saat säännöllisesti tietoa avun perillemenosta ja lahjoituksen konkreettisista vaikutuksista – Nämä tiedot voit helposti jakaa myös sidosryhmillenne. 

Kuukausittaisen lahjoitussumman valitset itse 30 eurosta ylöspäin. Myös työporukka, oppilaitos, seura, yhdistys tai seurakunta voi ryhtyä yrityskummiksi. 

Kummius on monipuolista vastuullisuustoimintaa

Lahjoituksesi avulla äärimmäisessä köyhyydessä elävät lapset saavat ravitsevaa ruokaa, puhdasta vettä ja koulutusta. Kummina ehkäiset myös ilmastonmuutosta. Koulutat kummilapsesi kotiseudun perheitä monipuolistamaan toimeentuloaan ja kasvattamaan kasveja, jotka sopivat muuttuneeseen ilmastoon. Olet mukana rakennuttamassa vesijohtoverkostoja, jotka tarjoavat juoma- ja kasteluvettä myös kuivina kausina. Edistät lasten hyvinvointia ja lisäät heidän kouluvuosiaan. Jokainen lisävuosi koulussa merkitsee lapsella mahdollisuutta parempaan toimeentuloon ja pienempään lapsilukuun aikuisena. Kummiutesi siis auttaa hillitsemään myös väestönkasvua.

Lahjoituksesi menee luotettavasti perille

Olemme yksi Suomen suurimmista kehitysyhteistyöjärjestöistä ja itsenäinen osa maailman suurinta kummilapsijärjestöä World Visionia. Suojelemme lapsia ja parannamme heidän elinolojaan kolmessa maanosassa. Valvomme tarkasti sekä varojen käyttöä että kehitysyhteistyön tuloksellisuutta. Virallisia kumppaneitamme ovat Suomen ulkoministeriö, Vastuullisen lahjoittamisen Ry sekä Euroopan komissio. Järjestömme lahjoitukset kerätään Suomen Poliisihallituksen myöntämän virallisen rahankeräysluvan alaisina (RA/2017/776).

Voitte valita teille sopivan kummitukisumman

Question & Answer Section
Question
Alk. 30 €/kk

Yrityskummiksi pääsee alkaen 30 eurolla kuukaudessa eli 360 eurolla vuodessa. 360 euron vuosittaisesta kummituesta hyötyy kummilapsenne lisäksi noin viisi lasta perheineen. Sopii esimerkiksi yksityisyrittäjille, seurakunnille, urheilu-/harrastusseuroille tai koululuokille.

Question
Alk. 70 €/kk

840 euron vuosittaisesta kummituesta hyötyy kummilapsenne lisäksi noin 11 lasta perheineen. Sopii esimerkiksi pk-yrityksille tai työporukoille.

Question
Alk. 500 €/kk

500 euron kuukausittaisesta kummituesta hyötyy kummilapsenne lisäksi lähes sata lasta perheineen. Sopii esimerkiksi keskisuurille ja suurille yrityksille sekä suurille työporukoille.


 

Lapsia

Kummius auttaa monia lapsia kummilapsesi kotiseudulla.

Käytämme lahjoituksesi vastuullisesti

Kulupiirakka

75 %
suoraan avun tarvitsijoille

18,7 %
uusien lahjoittajien hankintaan ja työstämme tiedottamiseen

6,3 %
hallintokuluihin, kuten varojen käytön ja tulosten seurantaan

Mikäli kävisi niin, että tilanteenne muuttuu, kummiudesta voi tarvittaessa luopua olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme. 

Yrityskummina pääset käyttämään uutta Plus-palvelua. Se on kummien nettiportaali, jossa voi seurata lahjoituksen konkreettisia vaikutuksia ja nähdä kummilapsen kuvat ja videot sekä lähettää hänelle viestejä. Kaikki tiedot pysyvät tallessa yhdessä paikassa. Tunnukset voidaan antaa yhdelle sähköpostiosoitteelle.

Kummiuden vaikutuksista on helppo kertoa sidosryhmille

Yrityskummit saavat käyttöönsä materiaalia lisättäväksi yrityksen verkkosivuille sekä sosiaalisen median kanaviin. Kummilapsen vuosittaisista raporteista sekä kirjeistä on tarvittaessa saatavilla myös suomenkieliset käännökset, joten tästä vastuullisuustoiminnasta on helppo kertoa asiakkaille, kumppaneille ja henkilökunnalle. Kysy lisää asiakaspalvelustamme.

Näin ryhdyt yrityskummiksi

Yrityskummiksi ryhtyminen on helppoa: Lähetä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@worldvision.fi tai soita numeroon 096 818 300 (ark. 10–15). Kerro, mistä lahjoitussummasta olet kiinnostunut ja onko yritykselläsi toiveita lapsen iästä, sukupuolesta tai kotiseudusta. Lapset Ugandassa, Burundissa, Keniassa, Intiassa ja Kambodzassa odottavat omaa kummia. 

Tervetuloa hyvää tekevien yritysten joukkoon!