Yrityskummius

Paljasta yrityksesi kultainen sydän yrityskummina

Ryhtymällä yrityskummiksi osoitatte asiakkaillenne ja työntekijöillenne käytännön teoilla, mitä sosiaalinen yritysvastuu merkitsee osaltanne. Yrityskummina muutatte afrikkalaisen tai aasialaisen lapsen, hänen perheensä ja kotiseutunsa elämän pysyvästi paremmaksi. Lapset saavat puhdasta vettä, laadukkaampaa opetusta ja parempaa terveydenhoitoa.

Lähetämme säännöllisin väliajoin tietoa kummilapsestanne ja hänen kotiseutunsa kehityksestä. Kummilapsen kanssa voi halutessaan käydä kirjeenvaihtoa. Kummien on myös mahdollista lähteä huimalle reissulle tapaamaan kummilasta ja todistamaan paikan päällä, miten apu menee perille!  

Yrityskummit pääsevät myös käyttämään kummien uutta Plus-palvelua. Plus-palvelu on kummien nettiportaali, jossa pääset seuraamaan helposti lahjoituksesi konkreettisia vaikutuksia ja näkemään kummilapsesi kuvat ja videot sekä lähettämään hänelle viestejä. Tunnukset voidaan antaa yhdelle sähköpostiosoitteelle.

Yrityskummiuden lahjoitussumma on alkaen 360 € vuodessa, joten se soveltuu pienyrityksillekin. Myös esimerkiksi oppilaitos, seura tai yhdistys voi ryhtyä kummiksi. 

Kysy lisää ja liity yrityskummiksi lähettämällä sähköpostia asiakaspalvelu@worldvision.fi tai soittamalla 096 818 300 (arkisin 10–15).

Tervetuloa hyvää tekevien yritysten joukkoon!