• Hätäapu

Hätäapua lapselle

35 €

Lahjan tiedot

Tällä lahjalla autat äkillisen hädän keskelle joutuneita lapsia. Tuellasi annamme välitöntä apua ja lievitämme lasten kärsimystä sotien, luonnonkatastrofien ja muiden kriisien keskellä.

Tällä lahjalla autat äkillisen hädän keskelle joutuneita lapsia. Tuellasi annamme välitöntä apua ja lievitämme lasten kärsimystä sotien, luonnonkatastrofien ja muiden kriisien keskellä. Kun katastrofi iskee, olemme yksi ensimmäisistä järjestöistä paikan päällä. Pystymme toimittamaan hätäaputarvikkeita joka puolelle maailmaa 72 tunnin kuluessa kriisin syttymisestä – ja usein jopa nopeammin.

Lahjan avulla tarjoamme myös psykososiaalista tukea lapsille ja heidän huoltajilleen. World Vision on paikalla kriisin alkaessa ja tukee toipumista kriisin jälkeen.

Suomen World Vision on yksi Suomen suurimmista avustusjärjestöistä. Aineettoman lahjan avulla lähetät apua sinne missä sitä eniten tarvitaan. Lahjoittajien tuella autamme yli kahta miljoonaa lasta ja aikuista. Työmme painopiste on globaalissa etelässä ja kriisialueilla.