Siirry sisältöön

Helsinki Cup <3 World Vision

Autamme lapsia tiukoissa tilanteissa

Auta lapsia Ukrainan sodan ja muiden kriisien keskellä.

Ukrainalaisia lapsia World Visionin järjestämällä kesäleirillä osallistumassa köydenvetokilpailuun.
Ukrainalaisia lapsia World Visionin järjestämällä kesäleirillä osallistumassa köydenvetokilpailuun.

Suomen World Vision mukana Helsinki Cupissa

World Visionin ständin löydät Käpylän urheilupuistosta Love the Ball Center -alueelta maanantaista perjantaihin 8.–12.7.2024. Tule kokeilemaan banaaninlehtipalloa, ottamaan jalkapalloaiheinen siirtotatuointi ja kuulemaan uusimpia uutisia työstämme. Tapahtuman yhteydessä voit tehdä lahjoituksen World Visionin hätäapukeräykseen.

Alla voit lahjoittaa verkkopankilla, MobilePaylla tai maksukortilla.

Voit myös lahjoittaa tekstarilla lähettämällä viestin AUTAN10 numeroon 16499 (10 €).

Kiitos avustasi.

Ukrainalainen 8-vuotias Ivan katsoo vakavana ainoa leluaan, jota sai tuotua mukanaan kotoa. Lelu on pingviinipehmolelu.

Näin lahjoituksesi auttaa

Lahjoituksesi auttaa esimerkiksi näissä kriiseissä:

Ukrainalainen tyttö kirjoittaa paperille ja katsoo samalla vakavana kameraan.

Apua Ukrainan lapsille

Avustustyömme Ukrainan kriisin seurauksena on tavoittanut yli 1,8 miljoonaa ihmistä Ukrainassa, Romaniassa, Moldovassa ja Georgiassa. Huolehdimme ihmisten perustarpeista ja jaamme esimerkiksi ruokapaketteja, käteisapua ja hygieniatarvikkeita. Keskitymme myös lastensuojeluun, jaamme tietoa ja tuemme pääsyä mm. terveydenhuoltoon. Tarjoamme psykososiaalista tukea lapsille ja aikuisille. Tuemme pakolaislasten koulunkäynnin jatkumista ja jaamme opiskelutarvikkeita.

Valkoinen kyyhky lentää raunioilla olevan talon edessä. Talon edessä näkyy lapsia.

Auta lapsia Lähi-idän kriisissä

Humanitaarinen kriisi syvenee ja sen suurimpia kärsijöitä ovat lapset. World Visionin avustustyö on tällä hetkellä käynnissä Länsirannalla. Humanitaarinen apu kohdennetaan sinne, missä hätä on suurin ja mihin World Visionilla ja sen kumppaneilla on pääsy. Toimimme kansainvälisten humanitaaristen avun periaatteiden mukaisesti, joita ovat puolueettomuus, tasapuolisuus, inhimillisyys ja riippumattomuus.

Hätäapua Afganistanin lapsille

Afganistanissa on valtava tarve hätäavulle. Joka toista alle 5-vuotiasta lasta uhkaa vakava aliravitsemus. Avustustyömme maassa on käynnissä: toimitamme ravintoa ja hoitoa aliravituille lapsille. Lisäksi liikkuvilla terveysklinikoillamme hoidetaan lasten ja aikuisten äkillisiä terveysongelmia. Olemme auttaneet afganistanilaisia lapsia jo 20 vuotta ja aiomme tukea heitä myös jatkossa.

Afganistanilainen lapsi syömässä ravitsevaa pähkinätahnaa aikuisen sylissä.

Ruoka-apua lapsille nälkäkriisissä

Nälänhätä uhkaa miljoonia lapsia Itä-Afrikassa. Jos emme toimi nyt, lapset kuolevat nälkään. Toimitamme ruoka-apua ja puhdasta vettä hengenvaarassa oleville lapsille. Olemme YK:n Maailman ruokaohjelman (World Food Programme WFP) suurin jakelukumppani ja avustustyömme on käynnissä 26 maassa. Jaamme ruokatarvikkeita esimerkiksi Keniassa, Etiopiassa, Somaliassa, Nigeriassa, Jemenissä ja Afganistanissa.