close

This option is currently not available

Close close
Lapsia juoksemassa kohti kameraa
13.6.2023

Etsimme harjoittelijaa asiakaspalveluun

2–4 kuukauden ajaksi alkaen lokakuussa 2023

Tule meille työharjoitteluun!

Saat käytännön työkokemusta asiakaspalvelutyöstä, joka tekee hyvää. Pääset osallistumaan jokasyksyiseen kampanjaamme, jossa kummimme lähettävät jouluterveisiä kummilapsilleen. Työtehtäviisi kuuluu mm. vapaaehtoisten ohjaus, joulukorttien käsittelyn koordinointi sekä someviestien kirjoittaminen.

Saat myös näköalapaikan maailman suurimman kummilapsijärjestön toimintaan ja mikä parasta: tukun mukavia työtovereita.

Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta, tarkkuutta, hyviä sosiaalisia taitoja ja IT-osaamista (Excel, MS Office). Eduksi on myös, jos sinulla on jo aikaisempaa asiakaspalvelualan työkokemusta tai opintoja, viestinnällisiä taitoja (some) ja ongelmanratkaisukykyä.

Ajankohta ja kesto: Harjoittelu alkaa lokakuussa 2023 ja sen kesto on 2-4 kk. Harjoittelu on kokopäivätyötä.

Palkkaukseen liittyvät lisätiedot: Harjoittelu on palkallinen. Lisäksi hakijoita pyydetään selvittämään tukimahdollisuuksia oppilaitoksensa tai työvoimatoimiston kanssa.

Sijainti: Suomen World Vision, Lautatarhankatu 6, 00580 Helsinki

Lisätiedot: Asiakaskokemuspäällikkö Laura Helkala, laura.helkala@worldvision.fi

Vapaamuotoiset hakemukset voi lähettää mahdollisimman pian sähköpostilla osoitteeseen laura.helkala@worldvision.fi. Harjoittelupaikka täytetään sopivan harjoittelijan löytyessä. Liitä hakemukseen liitteeksi CV.

Viimeinen hakupäivä: 11.8.2023

Olemme yksi Suomen suurimmista avustusjärjestöistä ja itsenäinen osa maailman suurinta kummilapsijärjestöä, World Visionia. Suojelemme lapsia ja puolustamme heidän oikeuksiaan Afrikassa, Aasiassa ja Latinalaisessa Amerikassa. Suomalaisten tuella autamme noin kahta miljoonaa lasta ja aikuista. Tutustu meihin worldvision.fi, Facebookissa, Instagramissa  ja LinkedInissa.