Auta lapsia Lähi-idän kriisissä

Hätäapua lapsille ja perheille väkivallan keskellä

Kuva: REUTERS/Ibraheem Abu Mustafa 

Vastaamme kasvavaan avuntarpeeseen

World Vision on syvästi järkyttynyt väkivaltaisuuksien eskaloitumisesta Israelissa ja Palestiinalaisalueella. Humanitaarinen kriisi syvenee ja sen suurimpia kärsijöitä ovat lapset.

World Visionin avustustyö on tällä hetkellä käynnissä Länsirannalla. Humanitaarinen apu kohdennetaan sinne, missä hätä on suurin ja mihin World Visionilla ja sen kumppaneilla on pääsy.

Toimimme kansainvälisten humanitaaristen avun periaatteiden mukaisesti, joita ovat puolueettomuus, tasapuolisuus, inhimillisyys ja riippumattomuus.

Auta lahjoittamalla

MobilePay
11377

Tekstiviestilahjoitus
Tekstaa AUTAN15 numeroon 16499 (15 euroa)

Lahjoita tilisiirtona
Saaja: Suomen World Vision ry
Tili: FI32 8000 1570 7681 36
Viite: 1060243

image

Auta lapsia Lähi-idän kriisissä

World Visionin avustustyö on tällä hetkellä käynnissä Länsirannalla. Lahjoitusten avulla voidaan toimittaa hätäapua perheille sekä tarjota psykososiaalista tukea lapsille ja heidän huoltajilleen.

Voit maksaa lahjoituksesi maksukortilla, Apple Paylla, Google Paylla, MobilePaylla tai verkkopankissa.

Kuva: REUTERS/Mohammed Salem

Pienin lahjoittettava summa on 5 €

Lahjoituksilla voidaan tarjota

Näin toimimme kriiseissä

Kulurakenne

Kulurakenne

Käytämme 73 % varoista kehitysyhteistyöohjelmaan, joka sisältää myös kotimaassa tehtävän vaikuttamistyön lapsen oikeuksien puolesta sekä lahjoittajapalvelut. 21,5 % varoista käyttämme viestintään ja varainhankintaan ja 5,5 % käytämme yleishallintoon.

Suomen World Vision on voittoa tavoittelematon yhdistys, joten kaikki kasvun myötä saadut varat ohjataan avustuskohteisiin tai investoidaan seuraavien vuosien avustusbudjetin kasvattamiseen.

Suomen World Vision

Olemme yksi Suomen suurimmista kehitysyhteistyöjärjestöistä ja itsenäinen osa maailman suurinta kummilapsijärjestöä, World Visionia. Toimimme kansainvälisesti 99 maassa. Suojelemme lapsia ja puolustamme heidän oikeuksiaan Afrikassa, Aasiassa ja Latinalaisessa Amerikassa sekä kriisialueilla ympäri maailman. Humanitaarinen apumme keskittyy katastrofin keskelle joutuneiden lasten sekä vammaisten ihmisten tukemiseen. Suomalaisten tuella autamme yli kahta miljoonaa lasta ja aikuista. Valvomme tarkasti sekä varojen käyttöä että työmme tuloksellisuutta. Virallisia kumppaneitamme ovat Suomen ulkoministeriö, Vastuullisen lahjoittamisen Ry sekä Euroopan komissio. Järjestömme lahjoitukset kerätään Suomen poliisihallituksen myöntämän virallisen rahankeräysluvan alaisina (RA/2021/1328).

Yhdessä lahjoittajien kanssa Suomen World Vision tukee yli kahta miljoonaa ihmistä.

Lisää työstämme kriisien keskellä