Siirry sisältöön

Lahjoita

Auta lapsia Lähi-idän kriisissä

Hätäapua lapsille ja perheille väkivallan keskellä.

Kuva: REUTERS/Ibraheem Abu Mustafa

Valkoinen kyyhky lentää raunioilla olevan talon edessä. Talon edessä näkyy lapsia.
Valkoinen kyyhky lentää raunioilla olevan talon edessä. Talon edessä näkyy lapsia.

Vastaamme kasvavaan avuntarpeeseen

World Vision on syvästi järkyttynyt väkivaltaisuuksien eskaloitumisesta Israelissa ja Palestiinalaisalueella. Humanitaarinen kriisi syvenee ja sen suurimpia kärsijöitä ovat lapset.

World Visionin avustustyö on tällä hetkellä käynnissä Länsirannalla. Humanitaarinen apu kohdennetaan sinne, missä hätä on suurin ja mihin World Visionilla ja sen kumppaneilla on pääsy.

Toimimme kansainvälisten humanitaaristen avun periaatteiden mukaisesti, joita ovat puolueettomuus, tasapuolisuus, inhimillisyys ja riippumattomuus.

Lahjoituksilla voidaan tarjota hätäapua kotinsa menettäneille tai kodeistaan paenneille perheille sekä psykososiaalista tukea lapsille, vanhemmille ja muille huoltajille.

Voit myös lahjoittaa tekstaamalla AUTAN15 numeroon 16499 (15 €) tai MobilePaylla haluamasi summan numeroon 11377.

Lahjoita tilisiirtona:

Saaja: Suomen World Vision ry
Tili: FI32 8000 1570 7681 36
Viite: 1060243

Lahjoita nyt

Valkoinen kyyhky lentää raunioilla olevan talon edessä. Talon edessä näkyy lapsia.

Kulurakenne

Varoista 75 % käytetään avustustyöhön ja lasten oikeuksien parantamiseen. 20 % varoista käyttämme viestintään ja varainhankintaan ja 5 % käytämme yleishallintoon.

Suomen World Vision on voittoa tavoittelematon yhdistys, joten kaikki kasvun myötä saadut varat ohjataan avustuskohteisiin tai investoidaan seuraavien vuosien avustusbudjetin kasvattamiseen.

Näin toimimme kriiseissä

Vuoden 2022 aikana autoimme lähes 30 miljoonaa hädässä olevaa ihmistä 52 maassa. Autamme humanitaarisissa kriiseissä konfliktien ja luonnonkatastrofien keskellä

World Vision Bolivian työntekijä auttaa hymyilevää poikaa laittamaan kasvosuojaa päälle.

Kun katastrofi iskee, olemme yksi ensimmäisistä järjestöistä paikan päällä. Pystymme toimittamaan hätäaputarvikkeita joka puolelle maailmaa 72 tunnin kuluessa kriisin syttymisestä – ja usein jopa nopeammin.

World Visionin paikallinen työntekijä Timor Lestessä katsoo tietä, jonka varrella on sinisiä ja valkoisia telttoja.

Katastrofin jälkeen jäämme paikan päälle auttamaan lapsia, perheitä ja yhteisöjä jälleenrakennuksessa, jotta perheet pystyvät rakentamaan elämänsä uudelleen ja varautumaan paremmin mahdollisiin uusiin katastrofeihin.

Ghanalainen koulutyttö pesee kädet ja hymyilee kameralle.

Suomen World Vision

Olemme yksi Suomen suurimmista kehitysyhteistyöjärjestöistä ja itsenäinen osa maailman suurinta kummilapsijärjestöä, World Visionia. World Visionilla on 70 vuoden kokemus lasten suojelemisesta. Toimimme kansainvälisesti 99 maassa. Suojelemme lapsia ja puolustamme heidän oikeuksiaan Afrikassa, Aasiassa ja Latinalaisessa Amerikassa sekä kriisialueilla ympäri maailman. Humanitaarinen apumme keskittyy katastrofin keskelle joutuneiden lasten sekä vammaisten ihmisten tukemiseen. Suomalaisten tuella autamme yli kahta miljoonaa lasta ja aikuista. Valvomme tarkasti sekä varojen käyttöä että työmme tuloksellisuutta. Virallisia kumppaneitamme ovat Suomen ulkoministeriö, Vastuullisen lahjoittamisen Ry sekä Euroopan komissio. Järjestömme lahjoitukset kerätään Suomen poliisihallituksen myöntämän virallisen rahankeräysluvan alaisina (RA/2021/1328).

Miksi lahjoittaa World Visionille?

World Vision Malawin työntekijö tanssimassa lasten kanssa.

70 vuoden kokemus

Meillä on 70 vuoden kokemus lasten suojelemisesta. Noin 99 % työntekijöistämme työskentelee omalla kotiseudullaan, joten he tuntevat kulttuurin, kielet ja paikalliset lapset ja aikuiset, joiden kanssa yhteistyötä tehdään.

World Vision Kenian työntekijä kävelee juttelemassa hymyillen kolmen lapsen kanssa.

Toimimme lähes 100 maassa

Toimimme ympäri maailmaa, myös erityisen vaarallisissa kohteissa.

World Vision on tehnyt yli 70 vuotta työtä humanitaarisissa katastrofeissa. Meillä on kokemusta, tietotaitoa, logistiikkaa ja kansainvälinen verkosto, jonka ansiosta olemme paikalla heti kun katastrofi tapahtuu.

Kuusi indonesialaista tyttöä kävelevät nauraen kohti kameraa, kädet ilmassa, katsomassa toisiaan.

200 miljoonaa lasta

Olemme auttaneet yli 200 miljoonaa haavoittuvassa asemassa olevaa lasta puuttumalla köyhyyden juurisyihin.