Kenialainen äiti kantaa taperoaan kantoliinassa ja katsoo vakavana kameraan.

Auta nälänhädän partaalla olevia lapsia

Auta lapsia kertalahjoituksella tai ryhtymällä kuukausilahjoittajaksi.

Nälänhätä uhkaa miljoonia lapsia Itä-Afrikassa. Jos emme toimi nyt, lapset kuolevat nälkään.

Toimitamme ruoka-apua ja puhdasta vettä hengenvaarassa oleville lapsille. Olemme YK:n Maailman ruokaohjelman (World Food Programme WFP) suurin jakelukumppani ja avustustyömme on käynnissä 26 maassa. Jaamme ruokatarvikkeita esimerkiksi Keniassa, Etiopiassa, Somaliassa, Nigeriassa, Jemenissä ja Afganistanissa. Lähes 50 miljoonaa ihmistä 43 eri maassa uhkaa nälkiintyminen ja kuolema, jos he eivät saa välitöntä hätäapua.

Voit auttaa tekemällä kertalahjoituksen hätäapukeräykseemme tai ryhtymällä kuukausilahjoittajaksi. Lahjoituksesi on todella tärkeä.

Muut lahjoitustavat

  • Voit myös lahjoittaa tekstaamalla AUTAN numeroon 16499 (10 €) tai MobilePaylla haluamasi summan numeroon 45703.

Lahjoita tilisiirtona:

Saaja: Suomen World Vision ry | FI32 8000 1570 7681 36
Viite yksityishenkilöille: 1021143
Viite yrityksille: 1021240

image

Auta nälänhädän partaalla olevia lapsia

Nälänhätä uhkaa miljoonia lapsia, ja tarve hätäavulle on valtava. Lahjoituksesi on todella tärkeä.

Voit maksaa lahjoituksesi maksukortilla, Apple Paylla, Google Paylla, MobilePaylla tai verkkopankissa.

Pienin lahjoittettava summa on 5 €

Näin lahjoituksesi auttaa meitä auttamaan

  • Toimitamme elintärkeää ruoka- ja käteisapua nälästä kärsiville perheille.
  • Toimitamme puhdasta juomavettä.
  • Autamme ja hoidamme vakavasti aliravittuja lapsia, raskaana olevia naisia ja imettäviä äitejä.
  • Koulutamme ja tuemme viljelijöitä, joita uhkaa satojen menetys.

Esimerkkejä lahjoitussummista

Näin toimimme kriiseissä

Tukeasi tarvitaan nyt enemmän kuin koskaan

Ensin korona ja historiallisen paha kuivuus. Sitten ruokajakeluketjujen katkeaminen Ukrainan kriisin takia ja ruoan hinnan raju nousu. Nämä kaikki tekijät yhdessä ovat ajaneet Itä-Afrikan lapsiperheet vakavaan ahdinkoon. Ruoan hintojen nousu näkyy meidän kaikkien elämässä, mutta monelle itäafrikkalaiselle perheelle sillä on pian kuolettavat seuraukset.

World Vision on paikalla jakamassa ruokatarvikkeita nälästä kärsiville lapsille ja perheille. Hätäapumme Itä-Afrikassa on tavoittanut yli 4,5 miljoonaa ihmistä huhti-syyskuussa 2022. Apua saaneista 2,6 miljoonaa on lapsia. Olemme Maailman ruokaohjelman suurin jakelukumppani.

Kulurakenne

Kulurakenne

Käytämme 73 % varoista kehitysyhteistyöohjelmaan, joka sisältää myös kotimaassa tehtävän vaikuttamistyön lapsen oikeuksien puolesta sekä lahjoittajapalvelut. 21,5 % varoista käyttämme viestintään ja varainhankintaan ja 5,5 % käytämme yleishallintoon.

Suomen World Vision on voittoa tavoittelematon yhdistys, joten kaikki kasvun myötä saadut varat ohjataan avustuskohteisiin tai investoidaan seuraavien vuosien avustusbudjetin kasvattamiseen.

Miikka Niskanen
Kansaivälinen yhteisö ei saa unohtaa nälkää näkeviä lapsia.

Miikka Niskanen

Humanitaarisen avun päällikkö, Suomen World Vision

Suomen World Vision

Olemme yksi Suomen suurimmista kehitysyhteistyöjärjestöistä ja itsenäinen osa maailman suurinta kummilapsijärjestöä, World Visionia. Toimimme kansainvälisesti 99 maassa. Suojelemme lapsia ja puolustamme heidän oikeuksiaan Afrikassa, Aasiassa ja Latinalaisessa Amerikassa sekä kriisialueilla ympäri maailman. Humanitaarinen apumme keskittyy katastrofin keskelle joutuneiden lasten sekä vammaisten ihmisten tukemiseen. Suomalaisten tuella autamme yli kahta miljoonaa lasta ja aikuista. Valvomme tarkasti sekä varojen käyttöä että työmme tuloksellisuutta. Virallisia kumppaneitamme ovat Suomen ulkoministeriö, Vastuullisen lahjoittamisen Ry sekä Euroopan komissio. Järjestömme lahjoitukset kerätään Suomen poliisihallituksen myöntämän virallisen rahankeräysluvan alaisina (RA/2021/1328).

Yhdessä lahjoittajien kanssa Suomen World Vision tukee yli kahta miljoonaa ihmistä.

Lisää aiheesta