Leikkiviä tyttöjä

Testamenttilahjoitus

Haluatko jättää perinnöksi paremman maailman lapsille? Kirjaamalla tahtosi testamenttiin opastat läheisiäsi vaalimaan sinulle tärkeitä arvoja. Testamenttilahjoituksella autat lapsia sukupolviksi eteenpäin. 

Lataa tästä Testamenttiopas - Suomen World Vision -pdf-tiedosto. 

Pirkko Liisa Harju

Pirkko Liisa Harju testamenttasi osan varoistaan lapsille, jotka ovat saaneet heikoimmat lähtökohdat elämälleen

"World Vision on niin minun juttuni kuin voi olla. Se on järjestö, jolle haluan rahojani laittaa. Olen nähnyt miten valtavaa työtä sillä rahalla pystytään tekemään. Kuollaan täällä kumminkin, ja tällaisten asioiden on hyvä olla kunnossa." 

Mistä haluat, että sinut muistetaan?

Jokaisen toiveena on elää itsensä näköinen elämä. Joku toivoo tulevansa muistetuksi loistavana muusisoijana, toinen hyvänä kuuntelijana, kolmas rohkea heikoimpien puolustajana. Entä jos muistojen lisäksi jättäisit jälkeesi myös jotain pysyvämpää? Jotain jonka vaikutukset laajenevat vuosi vuodelta ja ulottuvat vuosikymmenien päähän.  

Mitä testamenttilahjoitus tarkoittaa?

Kaikensuuruiset lahjoitukset ovat arvokkaita. Yleishyödyllisenä järjestönä Suomen World Vision ei maksa perintöveroja saamistaan lahjoituksista. Voimme siis käyttää lahjoituksesi kokonaisuudessaan lasten elämän parantamiseen. 

Henkilö, jolla ei ole rintaperillisiä, voi määrätä kaikesta omaisuudestaan. Rintaperillisillä on oikeus testamentista huolimatta saada ns. lakiosa eli puolet heille muutoin tulevan perinnön arvosta. Koko jäämistö menee valtiolle, jos henkilöllä ei ole serkkuja läheisempiä sukulaisia, eikä testamenttia ole tehty. 

Testamentinteko ei ole hankalaa. Halutessasi saat meiltä yhteystiedot puolueettomalle lakimiehelle, joka voi avustaa testamentin tekemisessä luottamuksellisesti. Kattavaa lisätietoa saat testamenttioppaastamme. Voit ladata sen oheisesta linkistä tai tilata postitse kotiisi soittamalla asiakaspalveluumme 096 818 300 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@worldvision.fi. Yhteydenottosi ei velvoita mihinkään.  

Lataa tästä Testamenttiopas - Suomen World Vision -pdf-tiedosto.