Yritysyhteistyö

Etsitkö globaalia yritysvastuukumppania? 
Haluatko laajentaa yritystoimintaasi kehittyville markkinoille? 
Tai onko yritykselläsi kultainen sydän, joka sykkii maailman vähäosaisimmille lapsille?

Meillä on kattava kokemus räätälöidystä yritysyhteistyöstä. Tule mukaan parantamaan lasten elinoloja ja kasvattamaan yrityksesi arvostusta vastuullisella liiketoiminnalla.

Maria Rahikka 
Varainhankintajohtaja
p. +358 40 547 6511
etunimi.sukunimi@worldvision.fi 

Vastuullinen liiketoiminta

Kestävän kehityksen tavoitteet voidaan saavuttaa vain yhteistyöllä. Olemme globaali kumppanisi yritysvastuun eri osa-alueilla. Käydään haasteiden kimppuun yhteisvoimin!

Weconomy

Onko yritykselläsi innovaatio, joka pelastaa planeetan ja ihmiskunnan? Kauttamme pääset kehittyville markkinoille parantamaan maailmaa ja kasvattamaan liikevaihtoasi.

Yrityskummius

Yrityskummina muutat kehitysmaan lapsen, hänen perheensä ja koko yhteisön elämän pysyvästi. Paljasta yrityksesi hyvä sydän kertomalla yrityskummiuden iloista myös asiakkaillesi.

Eettiset lahjat

Oli joulu tai juhannus, muista työntekijöitäsi, asiakkaitasi ja kumppaneitasi hyvää tekevillä lahjoilla, jotka tuovat hymyn niin heidän kuin aasialaisten ja afrikkalaisten lasten kasvoille.

Kumppanimme

On ilo tehdä yhteistyötä hienojen yritysten kanssa. Kurkista, miten kumppanimme parantavat lasten elinoloja ja yrityksensä arvostusta vastuullisen liiketoiminnan kautta.