Yritysyhteistyö

Meillä on kattava kokemus räätälöidystä yritysyhteistyöstä. Tule mukaan parantamaan lasten elinoloja ja kasvattamaan yrityksesi arvostusta vastuullisella liiketoiminnalla. 

• Haluatko lahjoittamismahdollisuuden esille verkkokauppaasi tai myymälääsi?
• Haluatko lahjoittaa mediatilaa tai muuta näkyvyyttä lasten auttamiseksi?
• Etsitkö globaalia yritysvastuukumppania? 
• Haluatko laajentaa yritystoimintaasi kehittyville markkinoille? 
• Yrityksellänne on alustava idea, jonka avulla voisimme auttaa maailman vähäosaisimpia lapsia?

Ota yhteyttä ja anna ehdotuksesi yritysyhteistyöstä.

Ehdota yhteistyötä

Onko yritykselläsi alustava idea yhteistyöhön? Ota yhteyttä matalalla kynnyksellä. Yhteydenotto ei velvoita sinua mihinkään.

Tee ilmastotekoja

Osoita, että yrityksesi on aktiivinen toimija lasten sekä maapallomme suojelemisessa. Tehokas ja edullinen FMNR – metsitysmenetelmämme sitoo hiiltä ilmakehästä ja helpottaa perheiden kärsimyksiä alueilla, jossa ilmastonmuutoksen vaikutukset ovat arkipäivää. Sijoita lasten tulevaisuuteen.

Kumppanimme

On ilo tehdä yhteistyötä hienojen yritysten kanssa. Kurkista, miten kumppanimme parantavat lasten elinoloja ja yrityksensä arvostusta vastuullisen liiketoiminnan kautta.

Eettiset yrityslahjat

Oli joulu tai juhannus, muista työntekijöitäsi, asiakkaitasi ja kumppaneitasi hyvää tekevillä lahjoilla, jotka pelastavat ihmishenkiä ja muuttavat lasten tulevaisuudesta valoisamman. Osoita lahjavalinnalla, että teillä välitetään ja tehdään vastuullisia tekoja.

Yrityskummius

Yrityskummina muutat kehitysmaan lapsen, hänen perheensä ja koko yhteisön elämän pysyvästi. Paljasta yrityksesi hyvä sydän kertomalla yrityskummiuden iloista myös asiakkaillesi.

Weconomy

Onko yritykselläsi innovaatio, joka pelastaa planeetan ja ihmiskunnan? Kauttamme pääset kehittyville markkinoille parantamaan maailmaa ja kasvattamaan liikevaihtoasi.

Vastuullinen liiketoiminta

Kestävän kehityksen tavoitteet voidaan saavuttaa vain yhteistyöllä. Olemme globaali kumppanisi yritysvastuun eri osa-alueilla. Käydään haasteiden kimppuun yhteisvoimin!

Tee yrityslahjoitus

Haluaako yrityksesi tehdä lahjoituksen? Tee lahjoitus, joka muuttaa kehitysmaiden lasten elämän pysyvästi paremmaksi.

Kulupiirakka
Logot: VaLa ry, UM, Euroopan kommissio