Kolme lasta juoksee iloisina niityllä Zambiassa

Yritysyhteistyö

Kestävä tulevaisuus luodaan yhteistyöllä

Lasten auttaminen tekee hyvää sinulle ja liiketoimminallesi

Olemme yksi Suomen suurimmista kehitysyhteistyöjärjestöistä ja itsenäinen osa maailman suurinta kummilapsijärjestöä, World Visionia. Suojelemme lapsia ja puolustamme heidän oikeuksiaan Afrikassa, Aasiassa ja Latinalaisessa Amerikassa sekä kriisialueilla ympäri maailman. Suomalaisten tuella autamme yli kahta miljoonaa lasta ja aikuista. Valvomme tarkasti sekä varojen käyttöä että kehitysyhteistyön tuloksellisuutta ja raportoimme säännöllisesti rahoittajillemme. Virallisia kumppaneitamme ovat Suomen ulkoministeriö sekä Vastuullinen lahjoittaminen ry.

Yhdessä suomalaisten yritysten kanssa muutamme äärimmäisessä köyhyydessä elävien lasten tulevaisuudesta valoisamman. Yritysten tuki muuttuu lastensuojeluksi, puhtaaksi vedeksi, ravinnoksi, paremmaksi koulutukseksi, terveydenhuolloksi ja ilmastotyöksi. Yhteistyömme antaa myös sinulle ja yrityksellesi mahdollisuuden edistää kestävän kehityksen tavoitteita ja osoittaa sidosryhmillenne, että yrityksenne välittää kaikista heikoimmista.

Meillä on kattava kokemus räätälöidystä yritysyhteistyöstä. Ota yhteyttä ja keskustellaan yhteistyömme mahdollisuuksista.

oona.rintala@worldvision.fi
p. +358 46 878 3896

 

Lahjoita ja auta:
Lahjoitusten avulla voimme auttaa lapsia siellä, missä hätä on suurin. Arvostamme kaiken kokoisia lahjoituksia.

Suomen World Vision ry
FI32 8000 1570 7681 36
Viestikenttä: yhteyshenkilön sähköpostiosoite
BIC/SWIFT: DABAFIHH

Bolivialainen tyttö levittää käsiään iloisena ja hänen takanaan näkyy sateenkaari

Viimeisen viiden vuoden aikana 89 % hoitamistamme vakavasti aliravituista lapsista on toipunut täysin.

Näin yrityksesi voi auttaa

Anna aineeton lahja

 Tehdään yhdessä kestävän kehityksen tavoitteista totta

Yksityisen ja järjestösektorin intressit kohtaavat eritoten Agenda2030 kestävän kehityksen tavoitteiden osalta. Ennen vastuu maapallon ja sen asukkaiden hyvinvoinnista lepäsi enimmäkseen valtioiden ja järjestösektorin hartioilla. Nyt on vahva konsensus siitä, että kunnianhimoiset kehitystavoitteet voidaan saavuttaa vain osallistamalla myös yksityinen sektori mukaan aktiiviseksi toimijaksi. Kun sekä kuluttajat että lainsäädäntökin vaativat vastuullisempaa liiketoimintaa, tulee siitä yrityksille entistä merkittävämpi kilpailuetu.

Tutustu kumppaneihimme

Meillä on kattava kokemus räätälöidystä yritysyhteistyöstä. Onko yritykselläsi kultainen sydän, joka sykkii maailman vähäosaisimmille lapsille? Kumppaneinamme toimii isoja ja pieniä yrityksiä. Tule mukaan parantamaan lasten elinoloja ja kasvattamaan yrityksesi arvostusta vastuullisella liiketoiminnalla. 

Lisää toiminnastamme