Kolme lasta juoksee iloisina niityllä Zambiassa

Yritysten tuki muuttaa maailmaa

Tule mukaan puolustamaan lapsen oikeuksia ja edistämään kestävää kehitystä

Yrityksen lahjoitus

Maanjäristyksen uhrit tarvitsevat apua juuri nyt. World Vision on paikan päällä Turkisssa ja Syyriassa jakamassa hätäapua. Tiimit työskentelevät tiiviissä yhteistyössä paikallisten ja kansainvälisten kumppaneiden kanssa.

Globaali nälkäkriisi, Ukrainan sota sekä ilmastonmuutos ovat myös ajankohtaisia lahjoituskohteita. Antamalla aineettoman lahjan yrityksesi auttaa lapsia ja edistää kestävää kehitystä. Haluatko laskun lahjoituksesta? Ota yhteyttä: asiakaspalvelu@worldvision.fi

Miten yrityksen hyvät teot vaikuttavat?

Yhdessä suomalaisten yritysten kanssa suojelemme lapsia ja puolustamme heidän oikeuksiaan eri puolilla maailmaa. Työmme keskittyy matalan tulotason maihin ja kriisialueille. Yritysten tuki muuttuu lastensuojeluksi, puhtaaksi vedeksi, ravinnoksi, paremmaksi koulutukseksi, terveydenhuolloksi ja ilmastotyöksi. Teemme yritysten tuella myös silpomisen vastaista työtä ja estämme lapsiavioliittoja. 

Yhdessä saavutamme kestäviä tuloksia, koska puutumme köyhyyden juurisyihin. 

 

 

Uusi vesipumppu

Tuellamme 3 miljoonaa ihmistä sai käyttöönsä puhtaan veden vuonna 2021

Miten yritys voi auttaa?

Mitä yrityksen hyväntekeväisyys voi olla? Valitse yrityslahjoitus, yrityksen joululahja, vapaaehtoistyö tai räätälöity yhteistyö.

 Yritysten vastuullisuus 

Hyväntekeväisyys edistää kestävää kehitystä

Yritysten tuella voimme edistää YK:n kestävän kehityksen tavoitteita ja lapsen oikeuksien toteutumista eri puolilla maailmaa. Suomalaisten tuella autamme yli kahta miljoonaa lasta ja aikuista. Valvomme tarkasti sekä varojen käyttöä että kehitysyhteistyön tuloksellisuutta ja raportoimme säännöllisesti rahoittajillemme. Virallisia kumppaneitamme ovat Suomen ulkoministeriö sekä Vastuullinen lahjoittaminen ry.

Katso Case-esimerkit

Meillä on kattava kokemus räätälöidystä yritysyhteistyöstä. Sadat suomalaiset yrityskummit ja kumppaniyritykset muuttavat maailmaa joka päivä. Teemme yhteistyötä kaikenkokoisten yritysten kanssa.  Tule mukaan parantamaan lasten elinoloja ja kasvattamaan yrityksesi arvostusta vastuullisella liiketoiminnalla. 

Ota yhteyttä ja keskustellaan yhteistyömme mahdollisuuksista.

oona.rintala@worldvision.fi
p. +358 46 878 3896

Lisää toiminnastamme