Kasvutarina, johon kannattaa sijoittaa

Tule mukaan puolustamaan lapsen oikeuksia ja edistämään kestävää kehitystä

Hyväntekeväisyys edistää kestävää kehitystä

Yritysten tuella voimme edistää YK:n kestävän kehityksen tavoitteita ja lapsen oikeuksien toteutumista eri puolilla maailmaa. Suomalaisten tuella autamme yli kahta miljoonaa lasta ja aikuista. Valvomme tarkasti sekä varojen käyttöä että kehitysyhteistyön tuloksellisuutta ja raportoimme säännöllisesti rahoittajillemme. Virallisia kumppaneitamme ovat Suomen ulkoministeriö sekä Vastuullinen lahjoittaminen ry.

Yrityksen lahjoitus

Globaali nälkäkriisi, Ukrainan sota sekä ilmastonmuutos ovat myös ajankohtaisia lahjoituskohteita. Antamalla aineettoman lahjan yrityksesi auttaa lapsia ja edistää kestävää kehitystä. Haluatko laskun lahjoituksesta? Ota yhteyttä: asiakaspalvelu@worldvision.fi

Miten yrityksen hyvät teot vaikuttavat?

Yhdessä suomalaisten yritysten kanssa suojelemme lapsia ja puolustamme heidän oikeuksiaan eri puolilla maailmaa. Työmme keskittyy matalan tulotason maihin ja kriisialueille. Yritysten tuki muuttuu lastensuojeluksi, puhtaaksi vedeksi, ravinnoksi, paremmaksi koulutukseksi, terveydenhuolloksi ja ilmastotyöksi. Teemme yritysten tuella myös silpomisen vastaista työtä ja estämme lapsiavioliittoja. 

Yhdessä saavutamme kestäviä tuloksia, koska puutumme köyhyyden juurisyihin.

Uusi vesipumppu

Tuellamme 3 miljoonaa ihmistä sai käyttöönsä puhtaan veden vuonna 2021

Miten yritys voi auttaa?

Mitä yrityksen hyväntekeväisyys voi olla? Valitse yrityslahjoitus, yrityksen joululahja, vapaaehtoistyö tai räätälöity yhteistyö.

Katso case-esimerkit

Meillä on kattava kokemus räätälöidystä yritysyhteistyöstä. Sadat suomalaiset yrityskummit ja kumppaniyritykset muuttavat maailmaa joka päivä. Teemme yhteistyötä kaikenkokoisten yritysten kanssa.  Tule mukaan parantamaan lasten elinoloja ja kasvattamaan yrityksesi arvostusta vastuullisella liiketoiminnalla. 

Ota yhteyttä ja keskustellaan yhteistyömme mahdollisuuksista.

hannele.pulliainen@worldvision.fi
p. +358 44 355 5225

 • Nordic Business Forumin lahjoituksella ennallistimme 195 hehtaaria metsää Etiopian ilmastohankkeessamme. Toteutamme World Visionin FMNR (Farmer Managed Natural Regeneration) -metsitysmenetelmää yhteistyössä paikallisten ihmisten perustamien metsäosuuskuntien kanssa. Näin metsityksestä tulee pysyvä osa yhteisön toimintaa. FMNR-menetelmällä uusi metsä kasvaa vastuullisesti, tehokkaasti ja kestävästi.  

 • Kansainvälisesti tunnetusta ja Pohjoismaiden suurimpiin kuuluvasta jalkapallotapahtumasta tulee kesällä 2023 virallinen yhteistyökumppanimme. Hesa Cupin tapahtumasovelluksessa on yhteistyökeräys, jonka tuotot menevät lasten koulunkäynnin tukemiseen Suomen World Visionin kohdemaihin.

  Futispäivinä pääsee kokeilemaan, miltä tuntuu pelata jalkapallolla, joka on tehty oljista ja banaaninlehdistä. Tapahtumassa on myös nappiskeräys, jonka toteutamme yhteistyössä Liike ry:n kanssa. Nappikset lähtevät nuorille futaajille Tansaniaan. Hesa Cup järjestetään 10.-15. heinäkuuta.

 • Rantapallo.fi -sivustoa julkaiseva TukTuk Media Oy on tukenut World Visionin työtä Kambodzassa.

  TukTuk Median lahjoituksen avulla muun muassa yli tuhat lasta sekä heidän perheensä saivat apua terveyteen ja hygieniaan liittyvissä asioissa koronapandemian aikana. Lisäksi paikalliset terveysvapaaehtoiset saivat koulutusta, jotta he osaisivat entistä paremmin opastaa perheitä siitä, miten erilaisia sairauksia voi ennaltaehkäistä ja hoitaa.

  TukTuk Median lahjoituksella on myös koulutettu Santukin maaseutualueen opettajia, järjestetty lukutaitoa tukevia leirejä sekä varusteltu kouluja ja lastenkerhoja oppimateriaalein. Lahjoituksen avulla on autettu yli tuhatta oppilasta ja kymmeniä koulujen henkilökunnan jäseniä.

 • Maaliskuussa 2023 olimme mukana Ylen suuressa Ukraina-konsertissa yhdessä Pelastakaa Lasten ja Planin kanssa. Konsertissa kerättiin lähes 2,2 miljoona euroa. Myös moni yritys teki lahjoituksen. Lämmin kiitos! 

 • Marski by Scandic- ja Scandic Park -hotellien auloissa oli joulun alla esillä joulupuu, jossa esiteltiin asiakkaille lahjavinkkejä. Scandic halusi mukaan myös aineettomat lahjat ja lahjoitti siten järjestöllemme arvokasta näkyvyyttä. Joulupuussa olivat esillä avustuspaketti Ukrainan lapsille, ilmastolahja sekä klassikkolahja vuohi. Aineettomat lahjat auttavat köyhyydessä eläviä lapsia ja perheitä globaalissa etelässä sekä kriisialueilla.  

 • Tactic auttaa järjestöämme uusien kummien löytämisessä: Suomen World Visionin kummiesite on löytynyt viiden tuhannen Juniori Alias -pelin välistä. Peliyritys Tacticin markkinointipäällikkö Jemina Heljakka on monivuotinen kummi.

  – Maailman lapsien hyvinvointi on meille tärkeää, joten Suomen World Vision on oiva kumppani, Heljakka sanoo. Tactic on kansainvälinen peliyritys, jonka valikoimaan kuuluvat mm. erilaiset lautapelit ja lelut.

 • – Yhteistyömme Suomen World Visionin kanssa sopii hyvin yrityksemme arvoihin. Haluamme laajentaa tuotevalikoimaa ja tuoda yhteistyölle vieläkin enemmän näkyvyyttä, yrityksen perustaja Seija Lukkala sanoo.

  Globe Hope on suomalainen tekstiilialan yritys, joka tuottaa laukkuja ja asusteita kierrätys- ja ylijäämämateriaaleista. Jokaisesta World Vision -yhteistyötuotteesta lahjoitetaan 10 prosenttia Ruandan lapsille Umuravan aluekehitysohjelmaan. Lisäksi Globe Hope on mukana tukemassa tyttöjen oikeuksia.

 • Kaikki Häämessut netissä -tapahtuman näytteilleasettajat tekivät lahjoituksen työhömme, joka puolustaa naisten ja tyttöjen oikeuksia. Lisäksi Häämessut lahjoitti meille arvokkaan mediapaikan, kun he ottivat verkkosivuilleen myyntiin myös aineettomat lahjamme. Näin messukävijät saivat tiedon siitä, että myös aineeton lahja on hyvä mahdollisuus häälahjaksi tai huomenlahjaksi tai osaksi hääparin lahjakokonaisuutta. Suomen World Vision vieraili myös Häämessujen Instalivessä. 

 • Luonnonkosmetiikkayritys Luonkos julkaisi kanssamme yhteistyötuotteen. Jokaisesta Hyvälempi-intiimiöljystä lahjoitetaan viisi euroa puolustamaan tyttöjen ja naisten oikeuksia. Luonkos on arvopohjainen naisten perustama ja johtama yritys, joka haluaa luoda parempaa tulevaisuutta. World Visionin missio tyttöjen aseman parantamisesta sopii yhteen Luonkosin arvomaailman kanssa. Special Edition -tuote on myynnissä Luonkosin verkkokaupassa ja putiikissa Turussa sekä Ruohonjuuren verkkokaupassa ja myymälässä Helsingin Mannerheimintiellä.  

 • Logonet Oy on toimittanut yli 15 vuoden ajan tuotteita suomalaiseen äitiyspakkaukseen. Keniassa Logonet yhteiskehitti meidän ja paikallisten toimijoiden kanssa äitiyspakkauksen, joka soveltuu pakolaisleireille ja vaativiin olosuhteisiin kehitysmaissa. Yhteisen työmme tuloksena äiti- ja lapsikuolleisuus vähenee samalla kun yrityksen toimintakenttä ja liikevaihto kasvavat.

  ”Erittäin haastavat alkeelliset olosuhteet olivat optimaaliset Finnish Baby Aid Kit äitiys- ja synnytyspakkauksemme pilotoinnille sekä paikallisväestön piirissä että Kakuman pakolaisleiriolosuhteissa. Tulokset olivat huikeat: raskaana olevien naisten terveystarkastukset yhdeksänkertaistuivat. Onnistunut pilotti on saanut Kenian valtion harkitsemaan laajempaa jakelua ja paikallishallinnon budjettiin on jo lisätty varoja pakkauksemme jakelun jatkamiselle”, kertoo Logonetin kehitysjohtaja Mika Roini.

 • Suomessa valmistetuista heijastavista asusteistaan tunnettu Moiko auttaa äärimmäisessä köyhyydessä eläviä lapsia. Heijastavat myssyt ja lapaset tukevat Lalogi-Lakwanan lasten koulunkäyntiä, puhtaan veden saatavuutta, ruokaturvaa sekä terveydenhuoltoa. Jokaisesta yhteistyötuotteesta lahjoitetaan 1 euro auttamaan lapsia Ugandassa Lalogi-Lakwanassa.

  Yhteistyötuotteiden eläinhahmot ovat lastenkirjoista tuttuja!

  Moiko x World Vision -yhteistyötuotteiden kuvituksen on tehnyt Etana Edition -kustantamon toinen perustaja, Réka Király.

  Siili, pöllö ja karhu seikkailevat Etana Editionin Pieni suuri tarina -kirjasarjassa, jossa he oppivat ystävyydestä, joulusta ja huomisesta. Lasten merinovillatuotteet on valmistettu Suomessa ja eläinkuviot ovat heijastavia

  ”Jokainen lapsi ansaitsee tilaisuuden loistaa” - Moiko

Uutisia yritysyhteistyöstämme

Lisää toiminnastamme