close

This option is currently not available

Close close
Nainen istuu ompelukoneella ja hymyilee kameralle

Perheiden toimeentulo

Jokaisella lapsella on oikeus elää ilman puutetta ja nälkää.

Äärimmäinen köyhyys tarkoittaa jatkuvaa epävarmuutta huomisesta, pulaa ruuasta ja lääkkeistä ja usein myös arkea ilman kunnollista kotia tai mahdollisuutta koulunkäyntiin. Työskentelemme yhdessä perheiden kanssa katkaistaksemme köyhyyden kierteen, jotta vanhemmat pystyisivät tarjoamaan lapsilleen turvallisen ja hyvän lapsuuden.

Köyhyyden taustalla on usein haastavat olosuhteet, joissa toimeentulomahdollisuudet ovat vähäisiä. Ilmastonmuutos aiheuttaa yhä enemmän haasteita esimerkiksi maanviljelylle.

Kehitämme maataloutta ja järjestämme ammattikursseja sekä yrittäjäkoulutusta. Tuemme erityisesti nuorten yrittäjyyttä ja ammattikoulutusta. Autamme ihmisiä perustamaan osuuskuntia, kyläpankkeja ja säästöryhmiä, jotka myöntävät pienluottoja yritystoiminnan käynnistämiseen tai laajentamiseen. Pienluotoilla ryhmät pystyvät myös tukemaan niitä perheitä, jotka tarvitsevat lainaa yllättäviin kuluihin kuten sairaalamaksuihin.

Myanmarilainen perhe kodissaan

Lahjoittajiemme avulla joka 60. sekunti perhe saa työkalut köyhyyden kierteen katkaisemiseen.

Tuemme monin tavoin 

Koulutamme tehokkaammasta ja muuttuvaan ilmastoon sopivasta maanviljelyksestä sekä yrittäjyydestä. Lahjoitamme kotieläimiä, kuten kanoja tai vuohia, joista perheet saavat tärkeitä lisätuloja. Autamme perustamaan säästöryhmiä, jotka myöntävät pienlainoja jäsenilleen.

Lahjoittajiemme tuella:

Kummina tuet yrittäjyyttä, ammattikoulusta ja säästöryhmiä. 

Olet mukana poistamassa köyhyyttä lasten elämästä.

Puolestapuhujamme Riku Nieminen kävi Keniassa tutustumassa säästöryhmän toimintaan. 

Lue lisää työstämme: