Lahjoita kuukausittain

Ryhdy kummiksi

Kummina autat kehitysmaan lasta ja koko hänen yhteisöään kohti pysyvästi parempaa tulevaisuutta. Näet ja koet muutoksen voiman kummilapsesi silmin muun muassa kuvien ja henkilökohtaisen kirjeenvaihdon kautta.

Suojele lapsia kriiseissä

Liity kuukausilahjoittajaksi ja autat kehitysmaiden lapsia joka päivä siellä, missä hätä on suurin. Lahjoituksellasi autat lapsia katastrofin keskellä, estät tyttöjen sukuelimien silpomista ja tuet ilmastonmuutoksen vastaista työtä mm. edistämällä metsitystä.

Tee kertalahjoitus

Eettinen lahjakauppa

Kehitysmaassa eettinen lahja pelastaa ihmishenkiä – pienikin lahja on siis saajalleen valtavan arvokas.

Tee ilmastoteko lapsille

Sijoita World Visionin edulliseen, nopeaan ja kestävään metsitysmenetelmään. Ympäristön lisäksi suojelet maailman haavoittuvimpia lapsia.

Seis silpomiselle - Pelasta pimppi

Mitä silpominen on? Miten silpominen voidaan estää? Miten voin osallistua silpomisen vastaiseen työhön?

Katastrofilahjoitus

Auta lievittämään lasten ja perheiden kärsimystä katastrofien ja konfliktien keskellä tekemällä katastrofilahjoitus.

Suojele lasten terveyttä - lahjoita hygieniapaketti

Koronavirus iskee pahiten kaikkein haavoittuvimpiin lapsiin ja aikuisiin. Pyrimme ehkäisemään viruksen leviämistä kehitysmaissa. Lisäksi valmistaudumme antamaan katastrofiapua esimerkiksi slummeissa ja pakolaisleireillä.

Muut lahjoitusmuodot

Yritysyhteistyö

Onko yritykselläsi kultainen sydän, joka sykkii maailman vähäosaisimmille lapsille? Kumppaneinamme toimii isoja ja pieniä yrityksiä. Anna ehdotuksesi ja suunnitellaan yhdessä, kuinka saisimme yhteistyöstämme mahdollisimman toimivan ja merkityksellisen.

Testamenttilahjoitus

Haluatko jättää perinnöksi paremman maailman lapsille? Kirjaamalla tahtosi testamenttiin opastat läheisiäsi vaalimaan sinulle tärkeitä arvoja.

Oma keräys

Kun juhlit ystäviesi ja rakkaittesi kanssa, voit jakaa osan ilostasi myös lapsille, jotka tarvitsevat suojelua ja tukea.

Suurlahjoitus

Onko sinulla halu ja mahdollisuus mullistaa maailman vähäosaisimpien lasten elämää? Haluatko toteuttaa visiotasi paremmasta maailmasta?

Lahjoita aikaasi

Tule toimistollemme vapaaehtoiseksi!