Lahjoita kuukausittain

Ryhdy kummiksi

Kummina autat kehitysmaan lasta ja koko hänen yhteisöään kohti pysyvästi parempaa tulevaisuutta. Näet ja koet muutoksen voiman kummilapsesi silmin muun muassa kuvien ja henkilökohtaisen kirjeenvaihdon kautta.

Suojele lapsia kriiseissä

Liity kuukausilahjoittajaksi ja autat kehitysmaiden lapsia joka päivä siellä, missä hätä on suurin. Lahjoituksellasi autat lapsia katastrofin keskellä, estät tyttöjen sukuelimien silpomista ja tuet ilmastonmuutoksen vastaista työtä mm. edistämällä metsitystä.

Tee kertalahjoitus

Eettinen lahjakauppa

Eettisellä ja aineettomalla lahjalla on aina kaksi saajaa: Lahjoitat avun kehitysmaahan ja ilahdutat läheistäsi kortilla, joka kertoo lahjoituksen merkityksen. Lahja voi olla myös kertalahjoituksesi työhömme. Vuohi, puhdas vesi, ilmastotyö tai silpomisen vastainen työ, lahjoituskohteita on monia.

Auta Afganistanin lapsia

Afganistanissa on valtava tarve hätäavulle. Yli kahta miljoonaa lasta uhkaa aliravitsemus. Olemme auttaneet afganistanilaisia lapsia jo 20 vuotta ja aiomme tukea heitä myös jatkossa. Lahjoituksesi on todella tärkeä.

Muut lahjoitusmuodot

Yritysyhteistyö

Onko yritykselläsi kultainen sydän, joka sykkii maailman vähäosaisimmille lapsille? Kumppaneinamme toimii isoja ja pieniä yrityksiä. Anna ehdotuksesi ja suunnitellaan yhdessä, kuinka saisimme yhteistyöstämme mahdollisimman toimivan ja merkityksellisen.

Testamenttilahjoitus

Haluatko jättää perinnöksi paremman maailman lapsille? Kirjaamalla tahtosi testamenttiin opastat läheisiäsi vaalimaan sinulle tärkeitä arvoja.

Oma keräys

Kun juhlit ystäviesi ja rakkaittesi kanssa, voit jakaa osan ilostasi myös lapsille, jotka tarvitsevat suojelua ja tukea.

Suurlahjoitus

Onko sinulla halu ja mahdollisuus mullistaa maailman vähäosaisimpien lasten elämää? Haluatko toteuttaa visiotasi paremmasta maailmasta?

Lahjoita aikaasi

Tule toimistollemme vapaaehtoiseksi!