Pakolaislapsi katsomassa kameraan

Suojele lapsia kriiseissä

Millaista on olla lapsi maailman vaarallisimmissa paikoissa? Yksin pakolaisleirillä vanhempien kuoltua? Kun tietää, että tässä kylässä on tapana mennä naimisiin 11-vuotiaana? Kun ilmastokriisi vie ruuan tai tulevan ammatin? Yli 250 miljoonaa lasta ympäri maailmaa asuu erilaisten kriisien keskellä.

World Visionin kuukausilahjoittajana autat lapsia mm. kriisin keskellä Afganistanissa, silpomisuhan alla Somaliassa ja ilmastokriisissä Etiopiassa.

Lue tositarinoita vaarallisista paikoista

Näkymät Afganistanissa

Afganistanin lapsia on suojeltava

Olemme työskennelleet yli 20 vuoden ajan varmistaaksemme, että Afganistanin lapset voivat selviytyä, toipua ja rakentaa parempaa tulevaisuutta. Yhdessä World Visionin yli 300 paikallisen työntekijän kanssa pysymme läsnä tukemassa heitä.

Hondurasilainen tyttö

Takaisin kouluun Hondurasissa

1,25 miljoonaa hondurasilaista lasta ei käy koulua. Se on lähes puolet koko maan lapsista. Lahjoittajiemme tuella lähetimme San Pedro Sulaan lähes 30 000 oppikirjaa, jotta lapset pääset takaisin kouluun.

Lähikuva tytön käsistä koulupenkissä

Tyttöjen vaikea päätös

Keniassa ja Somaliassa silpominen on edelleen paikoin hyvin yleistä. Joyce uhmasi vanhempiaan ja kieltäytyi silpomisesta, mutta joutui maksamaan päätöksestään kalliin hinnan. Lue Joycen tarina.

Kulupiirakka