Pikkutyttö syömässä hätäruokaa

Kaikki voi muuttua silmänräpäyksessä

Kuukausilahjoittajana autat lapsia hädän keskellä.

50 miljoonaa ihmistä on nälänhädän partaalla. Käsissämme on pahin nälkäkriisi vuosikymmeniin.

Sodat, kuivuus ja koronapandemia ovat aiheuttaneet ennennäkemättömän globaalin nälkäkriisin. Ruokapulalla ja nälällä on lasten terveyden lisäksi tuhoisia vaikutuksia lasten koulutukseen ja tulevaisuuteen. Myös lapsiavioliittojen määrä kasvaa.

Kuukausilahjoittajana autat nälänhädästä ja sodasta kärsiviä lapsia ympäri maailmaa, sekä suojelet tyttöjen oikeuksia.

image

Auta lasta hädässä

Tuellasi autamme kriisien, sotien ja luonnonkatastrofien keskellä eläviä lapsia.

Pienin mahdollinen lahjoitussumma on 10€/kk

Pienelläkin lahjoituksella voi olla iso vaikutus

Mihin lahjoituksesi käytetään?

Tukesi auttaa kriisien keskellä

Kulurakenne

Kulurakenne Kulurakenne 76% 18% 6%

Kulurakenne

Käytämme 76 % varoista kehitysyhteistyöohjelmaan, 18 % viestintään ja varainhankintaan sekä 6 % yleishallintoon.

Suomen World Vision on voittoa tavoittelematon yhdistys, joten kaikki kasvun myötä saadut varat ohjataan avustuskohteisiin tai investoidaan seuraavien vuosien avustusbudjetin kasvattamiseen.

Annette Gothóni
Nälkäkriisi, Ukrainan kriisi, ilmastokriisi. Koskaan ei ole ollut yhtä monta syytä auttaa maailman lapsia.

Annette Gothóni

Suomen World Visionin toiminnanjohtaja

Miksi lahjoittaa World Visionille?

Yli 250 miljoonaa lasta asuu vaarallisissa paikoissa.

Usein kysytyt kysymykset

 • Lahjoituksesi käytetään erilaisten kriisien keskellä elävien lasten auttamiseksi. Kuukausilahjoittajana autat Ukrainan kriisiä pakenevia lapsia, suojelet tyttöjä silpomiselta ja pakkoavioliitoilta sekä autat lapsia selviytymään ilmastokriisin runtelemissa maissa.

  Ukrainan kriisissä autamme lapsia ja heidän perheitään toimittamalla konfliktin uhreille ruokaa ja tarvikkeita sekä tarjoamalla psykologista apua. Ilmastotyöllä autamme lapsia perheineen sopeutumaan ja selviytymään ilmastokriisin aiheuttamista haasteista kuten ruokapulasta. Silpomisen vastaisessa työssä koulutamme kyläyhteisöjä silpomisen vaaroista, rakennamme tytöille turvataloja ja järjestämme vaihtoehtoisia väkivallattomia aikuistumisriittejä.

  Osa lahjoituksestasi suunnataan myös erityisen haastaviin olosuhteisiin. Esimerkiksi Afganistanissa autamme pakolaislapsia ja Kongon demokraattisessa tasavallassa pitkittyneen konfliktin keskellä eläviä lapsia.

 • Kerromme työmme etenemisestä ja tuloksista säännöllisesti uutiskirjeessämme sekä kuukausilahjoittajien vuosiraportissa. Lisäksi julkaisemme jatkuvasti tarinoita kentältä, jotta voit lukea aikaansaamastasi muutoksesta.

 • Tällä hetkellä osa kuukausilahjoituksesta kanavoidaan Ukrainan kriisin uhreille. Lisäksi lahjoituksestasi käytetään Suomen World Visionin hallinnoimiin ilmastotyön projekteihin Etiopiassa sekä silpomisen vastaisen työn projekteihin Somaliassa ja Keniassa. Osa lahjoituksista käytetään erityisen vaikeiden olosuhteiden kohteisiin Afganistanissa ja Kongon demokraattisessa tasavallassa. Pieni osa lahjoituksista suunnataan myös katastrofivalmiutemme ylläpitämiseen, jotta katastrofin sattuessa pystymme auttamaan nopeasti siellä missä apua tarvitaan.

 • Olemme auttaneet maailman haavoittuvimpia lapsia perheineen jo 70 vuoden ajan lähes 100 maassa. Kiitos lahjoittajiemme tuen, pelkästään viimeisen viiden vuoden aikana olemme auttaneet 200 miljoonaa lasta. Toimintarakenteemme on läpinäkyvä ja pystymme seuraamaan lahjoitusvarojen käyttöä tarkasti.

 • Käytämme 76% varoista kehitysyhteistyöohjelmaan. Tukitoimintoihin kotimaassa käytetään 24%, josta viestintään 3%, varainhankintaan 16%, ja yleishallintoon 5%.

  Suomen World Vision on voittoa tavoittelematon yhdistys, joten kaikki kasvun myötä saadut varat ohjataan avustuskohteisiin tai investoidaan seuraavien vuosien avustusbudjetin kasvattamiseen.