Kenialainen Ian näyttää hymyillen valitsemansa kummin kuvaa kameralle.

Anna lapsen valita

Uusi tapa ryhtyä kummiksi.

Tervetuloa lasten suojelijaksi

Ensimmäistä kertaa valinta on lasten käsissä. Jotkut lapset ovat odottaneet vuosia, että kummi valitsisi juuri heidät. Nyt on heidän vuoronsa. Täytä lomake ja liitä mukaan kuvasi. Joku kummia odottavista lapsista valitsee juuri sinut.

Kummina autat muuttamaan lapsen elämän pysyvästi paremmaksi. Kummiksi pääset 30 eurolla kuukaudessa ja tukesi käytetään koko alueen hyväksi. Kun sinut on valittu, lapsi lähettää sinulle kirjeen ja valokuvan, joista saat tiedon sähköpostiisi.

**Ilmoittautumisaika toukokuun valintatilaisuuteen Kenian Ngoswetissa on päättynyt ja pian pitkään kummia odottaneet lapset saavat valita itselleen suomalaisen kumminsa. Järjestämme seuraava Anna lapsen valita -tilaisuus syksyllä 2022**

Voit ryhtyä kummiksi heti valitsemalla kummilapsesi täällä »

Miten se toimii?

Miten Anna lapsen valita -kummius toimii? Katso alta neljä kohtaa.

Mitä tapahtuu valintatilaisuudessa?

Valitsin sinut, koska...

Kenialaisia koulutyttöjä

Koko yhteisön huomioivan työskentelytapamme ansiosta 4 muutakin lasta hyötyy kummituestasi.

Usein kysyttyä

  • Valintatilaisuus on lapsille voimaannuttava ja ikimuistoinen hetki, jossa he pääsevät valitsemaan itselleen kummin. Kummiehdokkaiden kuvat laitetaan esille, ja lapset tulevat huoneeseen yksi kerrallaan valitsemaan itselleen oman kummin. Valintatilaisuuden jälkeen lapset kirjoittavat ensimmäisen kirjeen uudelle kummilleen. 

  • Kummimaksuilla rahoitetaan pitkäjänteistä kehitysyhteistyötä, joka puuttuu köyhyyden syihin ja mahdollistaa pysyvän muutoksen. Edistämme lasten terveyttä, ravitsemusta, koulunkäyntiä ja muita lasten oikeuksia. Koulutamme vanhempia, opettajia ja paikallisia johtajia sekä kannustamme yhteisöä pitämään huolta kaikista lapsistaan. Ohjaamme ihmisiä tunnistamaan omat oikeutensa ja ajamaan niitä yhdessä. Tuemme perheiden toimeentuloa koulutuksella ja pienlainoilla.

  • Jos haluat ryhtyä kummiksi jo tänään ilman odotusta, voit tehdä sen alla olevan linkin kautta valitsemalla itse kummilapsesi tai antamalla meidän valita sinulle pitkään kummia odottaneen lapsen.

    Ryhdy kummiksi jo tänään

  • Kummiutesi on voimassa toistaiseksi. Voit lopettaa kummiutesi koska tahansa. Jos kummilapsesi täyttää18-vuotta tai esim. muuttaa pois hankealueeltamme olemme sinuun yhteydessä, ja voit halutessasi jatkaa kummina toiselle lapselle.

Miksi lahjoittaa World Visionille?

Lue lisää