Anna lapsen valita

Uusi tapa ryhtyä kummiksi

Ensimmäistä kertaa valinta on lasten käsissä. Jotkut lapset ovat odottaneet vuosia, että kummi valitsisi juuri heidät. Nyt on heidän vuoronsa. Täytä lomake ja liitä mukaan kuvasi. Joku kummia odottavista lapsista valitsee juuri sinut. Kummina autat muuttamaan lapsen elämän pysyvästi paremmaksi. Kummiksi pääset 30 eurolla kuukaudessa ja tukesi käytetään koko alueen hyväksi.

**Ilmoittautumisaika tammikuun valintatilaisuuteen Kenian Ngoswetissa on päättynyt ja pian pitkään kummia odottaneet lapset saavat valita itselleen suomalaisen kumminsa. Ilmoitamme seuraavista Anna lapsen valita -tapahtumista alkukeväästä.**

Voit ryhtyä kummiksi heti valitsemalla kummilapsesi täällä »


 

Miten se toimii?

Täytä lomake

1. Täytä lomake ja liitä mukaan kuvasi

Tiedot lähetetään kauttamme Kenian World Visionille. Järjestämme säännöllisin väliajoin valintatilaisuuden lapsille, joilla ei vielä ole kummia. 

Lapsi valitsee kumminsa

2. Valintatilaisuudessa lapsi tekee valinnan

Jotkut lapset ovat odottaneet vuosia, että kummi valitsisi juuri heidät. Nyt on heidän vuoronsa. Joku lapsista valitsee juuri sinut. 

Postitse tieto

3. Saat tiedon valinnasta sähköpostitse

Kun sinut on valittu, lapsi lähettää sinulle kirjeen, josta saat tiedon sähköpostiisi, ja kummiutesi käynnistyy. Voit halutessasi lähettää kummilapsellesi tervehdyksen ja pitää häneen yhteyttä kauttamme.

Käynnistät hyviä asioita

4. Kummina käynnistät hyviä asioita

Kun ryhdyt kummiksi, autat muuttamaan lapsen elämän pysyvästi paremmaksi. Tukesi käynnistää positiivisten muutosten ketjun.


 

Faith valitsi Tuulikin
Ian valitsi Jannikan
Brian valitsi Elinan ja Eevan
Anna lapsen valita