Lapsi pitää kumminsa kuvan

Anna lapsen valita - uusi tapa ryhtyä kummiksi

Ensimmäistä kertaa valinta on lasten käsissä. Jotkut lapset ovat odottaneet vuosia, että kummi valitsisi juuri heidät. Nyt on heidän vuoronsa. Täytä lomake ja liitä mukaan kuvasi. Joku kummia odottavista lapsista valitsee juuri sinut. Kummina autat muuttamaan lapsen elämän pysyvästi paremmaksi. Kummiksi pääset 30 eurolla kuukaudessa ja tukesi käytetään koko alueen hyväksi. Saat tiedon kummilapsestasi postitse lapsen valittua sinut.

Tervetuloa lasten suojelijaksi

Koronaviruksen takia isojen tapahtumien järjestäminen siirtyy myös Keniassa. Seuraamme tilannetta ja tiedotamme, kun seuraava juhla on mahdollista järjestää. 

Nyt jos koskaan koronapandemian keskellä lapset tarvitsevat omaa kummia. Suojele lasten terveyttä ja valitse oma kummilapsesi tästä. Voit myös laittaa viestiä asiakaspalveluumme, ja me valitsemme sinulle lapsen, joka on odottanut kummiaan jo pitkään.

 

 


 

Anna lapsen valita: miten se toimii?

1. Täytä lomake ja liitä mukaan kuvasi

Tiedot lähetetään kauttamme Kenian World Visionille. Järjestämme säännöllisin väliajoin valintatilaisuuden lapsille, joilla ei vielä ole kummia. 

2. Valintatilaisuudessa lapsi tekee valinnan

Jotkut lapset ovat odottaneet vuosia, että kummi valitsisi juuri heidät. Nyt on heidän vuoronsa. Joku lapsista valitsee juuri sinut. 

3. Saat tiedon valinnasta postitse

Saat postitse tiedon sinut valinneesta kummilapsesta ja kummiutesi käynnistyy. Voit halutessasi aloittaa kirjeenvaihdon hänen kanssaan. 

4. Kummina käynnistät hyviä asioita

Kun ryhdyt kummiksi, autat muuttamaan lapsen elämän pysyvästi paremmaksi. Tukesi käynnistää positiivisten muutosten ketjun.


 

Faith valitsi Tuulikin
Brian valitsi Elinan ja Eevan
Ian valitsi Jannikan